Twee nieuwe microlearnings voor Trainersburo Academy

Video

Voor de Online Academy van Trainersburo heb ik deze twee zogeheten microlearnings gemaakt; korte instructiefilmpjes die laten zien hoe je beter kunt interviewen en beter kunt filmen met je smartphone. Concept/voice-over van ‘interviewen’ zijn van mezelf…

…concept/voice-over van ‘filmen met je smartphone’ van Peter Brinkman van Trainersburo en Karakter.TV. De filmpjes zijn gemaakt met het online animatieplatform GoAnimate.

Aan de slag als video editor bij Videonieuwsbericht

Video

Sinds 1 mei werk ik met veel plezier als video editor en reporter bij Videonieuwsbericht in Hilversum. Een jong bedrijf met een slim videoconcept en een indrukwekkende lijst opdrachtgevers. Daarnaast blijf ik met net zoveel plezier collega van Katinka Wals bij Trainersburo, waar we lekker druk zijn met de ontwikkeling van mooie e-learnings voor mediaorganisaties.

Kent u ‘m nog? Hij stond langs de A2 bij afslag Vinkeveen

Video

Kort filmpje van een van de twee overgebleven tankstations van Esso die in 1953 zijn ontworpen door architect Willem Marinus Dudok. Er werden er in totaal 116 gebouwd. Dit station is volledig in oorspronkelijke staat. Het stond ooit langs de A2, bij afslag Vinkeveen. Nu staat het op het terrein van Toyota-importeur Louwman & Parqui in Raamsdonkveer. Het andere staat aan de Turfsingel in Groningen.

Videocamera uit het vet

Video

De vrouwen van Amsterdam speelden zondag de eerste thuiswedstrijd na de winterstop, dus de videocamera kon weer uit het vet. Het werd een soepele 5-1 overwinning en een niet al te spectaculair wedstrijdverslag. Voor de liefhebbers: op mijn YoutubeKanaal staan nog veel meer hockeyfilmpjes.

Nieuw Dudokfilmpje: Zuiderhof begraafplaats

Video

Geef me genoeg tijd en zin en ooit zal ik al het werk van Dudok op video hebben vastgelegd. Maar zo af en toe een nieuwe is ook mooi. Deze week de montage afgerond van de video over Zuiderhof, de begraafplaats aan de zuidelijke rand van Hilversum. Het was een van de laatste ontwerpen van Dudok, gebouwd tussen 1958 en 1964.