Ingrijpende vernieuwing website AH&BC afgerond

Afbeelding

Schermafbeelding 2015-11-07 om 15.02.46De website van AH&BC, de grootste hockeyclub van Nederland, is onlangs ingrijpend vernieuwd. Foto- en videobeelden bepalen nu de eigentijdse uitstraling, die zowel op topsport als op breedtesport is gericht. Dankzij een minimale maar slimme navigatie en ondersteund door een app vinden de 2600 leden van de club en andere bezoekers supersnel de informatie die ze nodig hebben. Het project had nogal wat voeten in de aarde. De afgelopen maanden deed ik op verzoek van de club de coordinatie aan de kant van AH&BC, in nauwe en prettige samenwerking met de ontwikkelaars van LISA Ledeninformatiesystemen in Almere.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *