Draagvlak strategische visie RNW Media versterkt

Afbeelding

Schermafbeelding 2015-11-09 om 17.24.56

Op voordracht van de Ondernemingsraad en op verzoek van de directie van RNW Media heb ik onlangs een aantal discussiebijeenkomsten geleid met de medewerkers van het bedrijf. Doel was de inbreng van de medewerkers voor een nieuwe strategische visie van RNW Media te inventariseren en te laten verwerken in een conceptvisie, die eerder door het management team was opgesteld. Mijn verslag van dat proces en de adviezen die ik op basis daarvan heb geformuleerd zijn positief ontvangen door de directeur en de OR en hebben inmiddels geleid tot een aanpassing van de strategische visie en een versterking van het draagvlak onder de medewerkers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *